fbpx

Yksityissairaala Kotka

Yksityissairaala Kotkan plastiikkakirurgian keskus (Kotka Erahaigla Plastikakirurgia Keskus) perustettiin vuonna 2017, mistä lähtien se on tarjonnut tilojaan ja mahdollisuuksiaan eri alojen kirurgeille ja näiden potilaille.

Plastiikkakirurgian keskukseen kuuluvat nykyaikaiset vastaanottotilat potilaita varten, leikkausosaston kaksi leikkaussalia, leikkauksen jälkeinen tarkkailu- ja vuodeosasto sekä toimenpidehuoneet. Leikkauksesta toipuville potilaille on yhteensä 22 vuodepaikkaa.

Yksityissairaala Kotkan plastiikkakirurgian keskuksen tavoitteena on tarjota potilaille ympäristö, joka on uusi, nykyaikainen, mukava ja ystävällinen. Leikkaussaleissa on käytössä koko Viron nykyaikaisin lääketieteellinen tekniikka.

Huipputekniikan lisäksi arvossaan on henkilökunta. Lääkäreiden lisäksi sairaanhoitajat ja palveluhenkilökunta ovat käyneet runsaasti täydennys- ja erityiskoulutuksissa. Tämän ansiosta he osaavat tehdä kaikkensa, jotta potilas kokisi sairaalassa olonsa tervetulleeksi, turvalliseksi, arvostetuksi ja hoidetuksi.