fbpx
tallinn kauneusinjektioista

Aina kaunis ja valoisa tuottaja ja kokenut tv-tähti Krista Lensin ei ole koskaan salannut, että hän kohottaa kasvojaan kauneusinjektioilla. Hän ei halua muuttaa kasvojaan ja näyttää epäluonnollisen nuorelta, vaan on käynyt läpi toimenpiteitä, joiden tarkoituksena on näyttää raikkaammalta ja levänneemmältä.

 

Miten päädyit Health Clinicin?

Ennen kuin valitset klinikan, sinun on katsottava ympärillesi, kysyttävä. Jos on ystäviä, jotka ovat jo menneet jonnekin pistämään, suosittelen, että mene lähelle, katso ja ota selvää.

Kysyin myös monilta ihmisiltä, ​​missä he menevät. Health Clinicin nimen sain vastauksena monista paikoista.

Kävin konsultaatiossa ja rehellisesti sanottuna kaikki Health Clinicin lääkärit ovat mukavia! Mutta jotenkin kävi niin, että tohtori Eller pysyi lääkärinäni. Mielestäni ei ole järkevää vaihtaa lääkäriä kosmeettisia injektioita varten. Kokemus, tulos ja yleinen tyytyväisyys uudessa paikassa ei välttämättä koskaan ole entisellään. Mene yhteen paikkaan, kunnes olet tyytyväinen. Sinun on valittava, kenelle luotat kasvosi. Lääkäri ja klinikka ovat paljon tärkeämpiä kuin meneillään oleva toimenpide.

 

Miksi ja mihin kauneusinjektioihin päätit tehdä?

Voit valita miljoonasta kauneusinjektiovaihtoehdosta. Ensimmäinen asia, joka meidän pitäisi tehdä, on valita klinikka ja lääkäri. Sinun pitäisi valita yksi henkilö, johon luotat. Ja jos sinulla on oikea henkilö, he ymmärtävät, mitä haluat. Mielestäni ennen kaikkea on tärkeää, että pysyt samana ihmisenä. Kasvojen ei pitäisi muuttua liikaa. Minun tapauksessani lääkäri päättää kaikista toimenpiteistä ja missä ne on tehtävä. Itselläni ei ole aavistustakaan.

Olen tehnyt kauneusinjektioita vuosia. Kun tein ensimmäisen kerran kauneusinjektioita, tajusin, ettei kasvojeni kanssa tarvitse olla niin tunteellinen. Näin kasvojen ryppyjä voidaan välttää hieman enemmän. Halusin mieluummin toimia ajoissa ja ehkäistä syviä ryppyjä.

No, en tiedä. Katso minua! En usko, että minussa on mitään vikaa. Itse asiassa kysymys on siitä, mitä haluat saavuttaa. Muualla maailmassa esillä olevat luonnottomat kasvot eivät ole Virossa tehtyjä. Mielestäni meillä on vielä tässä mielessä luotettavia lääkäreitä, joiden tavoitteena ei ole muuttaa kasvoja.

 

Mitkä olivat odotuksesi?

Kuten kaikissa tällaisissa toimenpiteissä, kasvot olisivat hieman kiinteämmät, hieman kirkkaammat ja ennen kaikkea liialliset ilmerypyt vähenevät.

Itse asiassa, kuten sanotaan, tietyt rypyt ovat naisen elämää, ja se on kaunista. Mutta kuten suosikkini tohtori Mart Eller sanoo, kaikki nuo naurulinjat, jotka nousevat, ovat söpöjä, mutta väistämättä meille tulee myös pieniä huolen ryppyjä, jotka laskevat. Kun ne alkavat ilmestyä, syntyy ikääntymisen ilme.

Minun kaltaisessa työssäni en halua ikääntyä visuaalisesti. En itselleni eikä muille.

Toiveeni ei ollut nuorentua. Minulla on ollut niin mahtava elämä. En halua salata sitä. Tavoitteena oli yksinkertaisesti tulla valppaammaksi ja raikkaammaksi. Sen jälkeen ei tarvitse käyttää niin paljoa kosmetiikkaa ja puuteria ja piilottaa kaikkea koko ajan. En halua salata mitään.

 

Onko mitään pelättävää, kun on kyse kauneusinjektioista?

Luulen, että yksi asia, jota kaikki ihmiset pelkäävät, on itse injektio. Näyttää siltä, ​​että voi luoja, he alkavat pistää kasvoihin, eikä näitä injektioita anneta yksi tai kaksi, vaan joskus jopa enemmän.

Pelkään myös kipua, mutta onneksi kauneuspistokset eivät ole mitään pahaa. Nykypäivän lääketieteessä kaikki neulat ovat niin pieniä, että ei edes ymmärrä tarkalleen mitä tehdään. Injektiotoimenpiteen ärsyttävin osa saattaa olla, että toimenpide kestää jonkin aikaa. Sinun täytyy olla kärsivällinen.

Joskus, hyvin harvoin, saattaa esiintyä mustelmia. Ei se mitään. Tietysti tätä tapahtuu harvoin lääkärini kanssa. Onneksi naisille löytyy peitevoide ja ne voidaan tarvittaessa peittää kivasti.

Sinun on varauduttava epämukavuuteen kosmeettisten injektioiden kanssa, mutta mielestäni jokainen hammaslääkärissä käynyt on käynyt läpi paljon pahempaa. Injektio ei todellakaan ole pahempaa. Ei ole mitään pelättävää.

 

tallinn kauneusinjektioista

 

Koska olet puhunut aiheesta aiemmin, kysytäänkö sinulta myös kauneusinjektioista?

En ole koskaan piilottanut kauneusinjektioita. Minusta piiloutuminen on jo niin vanhanaikainen asia. Sanon, että kaikki ne kauniit, hoikat, sileät naiset, jotka väittävät, etteivät ole koskaan käyneet lääkärissä, kaikki valehtelevat. Usko minua!

Monet ihmiset kysyvät minulta erilaisia ​​kysymyksiä kauneusinjektioista. Mielestäni se on okei ja neuvon heitä aina.

He varmasti kysyvät, oletko edelleen tiukka, pystytkö vielä hymyilemään, näyttävätkö kasvosi epäluonnollisilta jne. Vielä selvitetään, onko se kipeä vai epämiellyttävä. Sanon, että sinun täytyy vain elää sen kanssa jonkin aikaa. Annan myös aina suosituksia, esimerkiksi minne klinikalla mennä.

Maailmassa on miljoona pahempaa asiaa. Kauneusinjektioiden tulos on niin voimakas ja aika, jonka joudut kärsimään sen takia, on niin lyhyt.

Jos tunnet tarvetta raikastaa kasvojasi, itsesi vuoksi, etkä muiden vuoksi, ota rohkeasti mukaan!

 

Aiotko jatkaa kauneusinjektioiden tekemistä? Oletko harkinnut toisen toimenpiteen tekemistä?

Niin kauan kuin voin olla vain injektioiden fanaatikko, jatkan ehdottomasti vain niillä. Tietyt minua häiritsevät paikat ovat esimerkiksi silmäkulmat tai suun kulmat, jotka alkavat väistämättä jossain vaiheessa vajota painovoiman vaikutuksesta. Kannustan heitä.

Olen toki ajatellut myös vakavampia leikkauksia, mutta toivon, että niitä lykätään niin kauan kuin se kestää. Joka tapauksessa, jälleen kerran, en tee mitään liikettä ennen kuin olen neuvotellut lääkärini kanssa.

Health Clinicilla on se hyvä puoli, että kaikki lääkärit ovat niin kokeneita ja perusteellisia. Jos voit puhua siellä, lääkärillä on sinulle niin paljon aikaa, että saat vastaukset kaikkiin kysymyksiisi.

 

VARAA AIKA KONSULTAATIOON