fbpx
Kristina Pärtelpoeg operatsioon kõhuplastika rasvaimu

Kristina Pärtelpoegille tehtiin Health Clinicissä vatsanmuotoiluleikkaus kylkien, ylävatsan ja leuan rasvaimulla. Reippaana nuorena äitinä hän valmistautui leikkaukseen perusteellisesti ja laihdutti ennen leikkausta saadakseen parhaan mahdollisen tuloksen.

 

Miten valmistauduit leikkaukseen?

Valmistauduin leikkaukseen noin 9 kuukauden ajan. Kävin ensimmäisessä konsultaatiossa joulukuussa 2022. Alkuperäinen leikkausaika oli keväällä, mutta tunsin, etten ollut laihtunut tarpeeksi, ja lykkäsin leikkausta syksyyn.

Valmistauduin siihen lähinnä muuttamalla ruokailutottumuksiani ja liikkumalla enemmän, käymällä kuntosalilla. Ennen leikkausta laihdutin yhteensä 16 kg, ja silloin tunsin olevani valmis leikkaukseen.

 

Miten läheisesi suhtautuivat leikkauspäätökseesi?

Ystävien ja läheisten reaktio oli erittäin myönteinen. Kaikki tukivat ja ymmärsivät päätöstäni tehdä leikkaus. Myös seuraajani olivat todella ihania. He kannustivat minua ja lähettivät hyviä toivotuksia toipumiseni aikana. Kaikki ihmiset ympärilläni olivat positiivisia ja kannustavia.

Kristina Pärtelpoeg operatsioon kõhuplastika rasvaimu Kristina Pärtelpoeg operatsioon kõhuplastika rasvaimu

Miten leikkauksesta toipuminen sujui?

Toipumisprosessini oli erittäin normaali. Kuulin paljon pelottavia tarinoita tuttaviltani, ja valmistauduin paljon pahempaan. Kolme ensimmäistä päivää olivat vaikeimmat, mutta sen jälkeen helpotti. Toipuminen oli siis paljon odotettua helpompaa, ja toivuin melko nopeasti. Helppoon toipumiseen vaikutti varmasti myös lymfahieronnassa käyminen.

Mitä tulee leuan alueen rasvaimusta toipumiseen, unohdin suorastaan, että minulle oli tehty myös se osa leikkausta.

 

Mitkä olivat odotuksesi leikkauksen jälkeen?

Odotukseni leikkaukselle oli, että saisin vatsan, jonka kanssa tuntisin oloni mukavaksi. Halusin olla tyytyväinen itseeni. Olen jo nyt ERITTÄIN tyytyväinen tuloksiin, vaikka lopullinen tulos näkyy vasta 6 kuukauden kuluttua leikkauksesta. Lopputulos on erinomainen, olen erittäin onnellinen ja tyytyväinen!

 

Miten arvioisit omaa kokemustasi?

Annan omalle kokemukselleni rehellisesti arvosanaksi 10/10. Olen suositellut Health Cliniciä kaikille, jotka ovat kyselleet kokemuksestani. Minulla ei ole mitään negatiivista sanottavaa koko prosessista.

 

Miten leikkaus vaikutti yleiseen oloosi?

Itsevarmuuteni on kasvanut merkittävästi leikkauksen jälkeen. Leikkaus on ehdottomasti vaikuttanut myös elämäntapaani, sillä nyt käyn kuntosalilla ja nautin siitä paljon enemmän. Joka tapauksessa leikkaus motivoi minua olemaan aktiivisempi!

 

Onko suunnitelmissasi vielä muita leikkauksia?

Haluan vielä joskus rintojenkohotusleikkauksen, sillä rintani ovat imetyksen seurauksena hieman liian roikkuvat ja haluan korjata sen. Koska kokemukseni Health Clinicistä ja lääkäreistä on tähän mennessä ollut niin myönteinen, aion varmasti tehdä myös kyseisen leikkauksen tulevaisuudessa.

 

Mitä suosittelet muille leikkausta harkitseville?

Suosittelen kuuntelemaan itseään muiden ihmisten sijaan. Leikkaukset ovat aina pelottavia, mutta oikean klinikan ja kirurgin kanssa luottamus on suuri, mikä auttaa voittamaan pelon. Sen ansiosta koko kokemus on paljon helpompi.

VARAA AIKA KONSULTAATIOON