fbpx

Matka itseensä -kirjan kirjoittaja ja suuren sisäisen sekä ulkoisen muutoksen tehnyt Liis Velsker on perinyt ns. roikkuvat silmäluomet. Myös jatkuvasta lihasjännityksestä johtuvasta päänsärystä oli tullut Liisille päivittäinen ongelma. Silmäluomileikkaus auttoi pääsemään eroon kivuista ja toi lämpimän ja suloisen naisen kasvoille entistä enemmän säihkettä.

 

Miksi päätit mennä silmäluomileikkaukseen?

Minua on koko elämäni ajan nimitelty leikillisesti vinosilmäksi tai pilkattu pienistä silmistäni, jotka muuttuvat nauraessani viivoiksi. Iltaisin ollessani väsynyt minun oli ponnisteltava nähdäkseni normaalisti, ja se aiheutti myös päänsärkyä. Naisellinen puoleni ajatteli myös sitä, etten ole koskaan voinut meikata silmiäni tai värjätä ripsiäni, sillä silmäluomet ovat häirinneet siinä.

 

Liis Velsker kokemuksestaan: Älä pelkää äläkä mieti liikaa! 1

Ennen leikkausta

 

Oliko sinulla aiempaa kokemusta plastiikkakirurgiasta ja miten se vaikutti päätökseesi?

Minulle on tehty useita vatsanmuotoiluleikkauksia ylimääräisen ihon poistamiseksi, ja olen kokenut myös erittäin traumatisoivan leikkauksen. Pelkäsin ehkä eniten sitä, että kasvoja leikataan, enkä haluaisi tehdä sitä useita kertoja, sillä yksikin väärä viilto voi muuttaa ulkonäköni koko elämäkseni.

 

Miksi valitsit juuri Health Clinicin ja plastiikkakirurgi Siim Simmon?

Suvussani monella on roikkuvat silmäluomet. Tätini teki saman leikkauksen vuosi sitten Simmolla ja oli erittäin tyytyväinen lopputulokseen. Hän teki paljon pohjatyötä, ja monet muutkin suosittelivat juuri Simmon vastaanotolle menemistä.

 

Tiedettiin, että silmiesi leikkaaminen on tavallista monimutkaisempaa. Mitkä olivat odotuksesi ennen leikkausta ja miten ne vastaavat todellisia tuloksia?

Rehellisesti sanottuna en uskaltanut odottaa tai toivoa mitään. Halusin vain tehdä silmänrajausviivan, ja nyt voin tehdä sen! Monet ovat kysyneet minulta, olenko tottunut siihen, että minulla on nyt niin suuret silmät. Vastaan myöntävästi. Siihen meni ehkä viikko, mutta nyt näytän suloisesti äidiltäni ja olen erittäin tyytyväinen siihen.

 

Miten valmistauduit leikkaukseen ja sen jälkeiseen aikaan?

Poistin ripsipidennykset ja rasvasin silmänympärysaluetta, siinä kaikki. Klinikka lähetti minulle sähköpostiin kaikki tiedot ja myös muistutukset, joten minun ei tarvinnut vaivata päätäni sillä, mitä minun pitää tehdä.

 

Kuvaile kokemustasi leikkauspäivästä Health Clinicissä.

Heräsin aamulla, pesin kasvot ja hampaat, nousin taksiin ja olin perillä. Täytin kaikki tarvittavat paperit, ja sitten Siim Simmo jo tulikin piirtämään silmäluomiini. Vaihdoin vaatteet, minut vietiin leikkaukseen, ja siinä se.

 

Miten leikkauksen jälkeinen toipumisesi on sujunut?

Todella helposti! En ottanut kertaakaan särkylääkettä. Viikon kuluttua ompeleet olivat irronneet ja pääsin ulos kävelemään. Kahden viikon kuluttua olin jälleen kuntosalilla. Kaikki oli naurettavan helppoa!

 

Liis Velsker kokemuksestaan: Älä pelkää äläkä mieti liikaa! 2

Leikkauksen jälkeen

 

Oletko tyytyväinen leikkaukseen?

Olen erittäin tyytyväinen ja olisin voinut tehdä sen jo aiemmin.

Mitä neuvoja antaisit niille, jotka harkitsevat samanlaista leikkausta?

Älä pelkää äläkä mieti liikaa! Kuuntele lääkärien suosituksia ja ole makuuasennossa 3 päivää leikkauksen jälkeen. Silloin ei tule mustelmia ja voit palata muutamassa päivässä normaaliin arkeesi iloisempana kuin ennen!

 

Miten arvioisit kokemustasi Siim Simmosta ja Health Clinicistä kokonaisuutena?

Olen tyytyväinen kaikkeen. Pidin myös siitä, että Siim Simmo oli hyvin konkreettinen ja kertoi rehellisesti, mitä hän on valmis tekemään ja mitä ei, mikä on järkevää ja mikä ei. Health Clinicissa oli ylipäätään niin ihania ihmisiä, että haluaisin itse työskennellä heidän kanssaan.

 

Liis Velsker kokemuksestaan: Älä pelkää äläkä mieti liikaa! 3

Ihana Liisimme nyt paljon suuremmalla näkökentällä!