fbpx
Kristina Pärtelpoeg operatsioon kõhuplastika rasvaimu

Kristina Pärtelpoeg tegi Health Clinicus kõhuplastika operatsiooni koos keha külgede, ülakõhu ja lõuaaluse rasvaimuga. Hakkaja noore emana valmistus ta operatsiooniks põhjalikult ja kaotas enne operatsiooni tublisti ka kaalu, et saada parim võimalik tulemus.

Kuidas valmistusid operatsiooniks?

Valmistusin operatsiooniks umbes 9 kuud. Käisin esimeses konsultatsioonis 2022 aasta detsembris, panime esialgse operatsiooni aja kevadesse, kuid kevadel tundsin, et ma ei ole piisavalt kaalust alla võtnud ja lükkasin operatsiooni sügisesse.

Ma valmistusin peamiselt sedasi, et muutsin enda toitumisharjumusi  ja hakkasin rohkem liikuma, trennis käima. Enne operatsiooni langetasin kokku 16kg ning siis tundsin, et olen operatsiooniks valmis.

 

Kuidas reageerisid lähedased Sinu otsusele teha operatsioon?

Sõprade ja lähedaste reaktsioon oli väga meeldiv, kõik olid igati toetavad ja mõistsid minu otsust operatsiooni teha. Samuti ka minu jälgijaskond oli super armas, nad elasid mulle kaasa ja saatsid taastumise ajal häid soove. Kõik inimesed, kes on minu ümber on, olid positiivsed ja toetavad.

Kristina Pärtelpoeg operatsioon kõhuplastika rasvaimu

Enne operatsiooni

Kristina Pärtelpoeg operatsioon kõhuplastika rasvaimu

Pärast operatsiooni

 

Kuidas kulges operatsioonist taastumine?

Taastumisprotsess operatsioonist oli minu jaoks väga normaalne. Olin kuulnud hirmsaid lugusid ja valmistusin palju hullemaks. Esimesed kolm päeva olid kõige keerulisemad, kuid edasi oli juba kergem. Taastumine oli seega ootustest palju kergem ja taastusin tegelikult üsna kiiresti. Kindlasti aitas kergele taastumisele kaasa ka lümfimassaažis käimine.

Lõuaaluse piirkonna rasvaimust taastumise osas ma lausa unustasin vahepeal ära, et ma olen selle osa operatsioonist ka teinud.

 

Millised olid Sinu ootused pärast operatsiooni?

Minu ootused operatsiooni osas olid, et ma saaksin endale kõhu, millega end mugavalt tunnen. Tahtsin olla iseendaga rahul. Tulemustega olen juba praegu VÄGA rahul, kuigi lõplik tulemus hakkab saabuma alles 6 kuud peale operatsiooni. Tulemus on suurepärane, olen väga õnnelik ja rahul!

 

Kuidas hindad enda kogemust?

Hindan enda kogemust ausalt 10/10st, olen soovitanud Health Clinicut kõikidele inimestele, kes on uurinud minu kogemuse kohta. Mitte ühtegi negatiivset asja ei leia kogu protsessi jooksul.

 

Kuidas mõju avaldas operatsioon Sinu üldisele enesetundele?

Minu enesekindlus peale operatsiooni on märkimisväärselt tõusnud. Operatsioon on kindlasti mõjutanud ka minu elustiili, sest nüüd käin trennis ja naudin seda palju rohkem. Operatsioon igatahes motiveeris mind olema aktiivsem!

 

Kas Sul on plaanis veel operatsioone teha?

Mul on veel soov kunagi teha rindade tõstmise operatsioon, sest lapse imetamisega seoses on rinnad veidikene liiga alla vajunud ning tahan seda korrigeerida. Kuna minu praegune kogemus Health Clinicu ja arstidega on olnud nii positiivne, siis kindlasti teen ka selle operatsiooni tulevikus ära.

 

Mida soovitad teistele, kes kaaluvad operatsioonile minekut?

Ma soovitaksin kuulata enda sisetunnet, mitte teisi inimesi. Eks ikka on hirm operatsioonide ees, kuid õige kliiniku ja kirurgiga tekib väga suur usaldus ja see aitab hirmust lahti saada. Tänu sellele on kogu kogemus palju kergem.

 

BRONEERI AEG KONSULTATSIOONILE