fbpx

Olen 43-vuotias kolmen lapsen äiti. Lopetettuani imettämisen (ensimmäistä lasta 1 v 4 kk ja kolmatta lasta 11 kk) päätin, että haluan naisellisemmat rinnat pelkkien nännien tilalle. Tavoitteeni ei ollut näyttää epäaidolta. Halusin vain olla tyytyväinen itseeni.

 

Selvitimme sukulaiseni kanssa perusteellisesti virolaisten lääkäreiden kokemusta jne. Valitsin Siim Simmon juuri hänen pitkän kokemuksensa vuoksi. Hän on kokenut plastiikkakirurgi, jolla on kokemusta myös syövän seurauksena menetettyjen rintojen palauttamisesta ja joka kehittää itseään jatkuvasti.

Kävin myös muiden lääkäreiden konsultaatioissa, mutta heidän juttunsa vaikutti osittain myyntipuheelta.

Simmossa pidin juuri siitä, että hän on asiantuntija, joka leikkaa ja antaa naiselle esteettisen ulkonäön olemalla samalla konkreettinen ja korrekti. Hän puhuu vähän, mutta teot puhuvat puolestaan. Olen itsekin konkreettinen ja arvostan sitä suuresti myös muissa.

Tunsin, että klinikka ja koko henkilökunta olivat minulle kaikin puolin tueksi. He olivat aina valmiita antamaan tietoa ja opastamaan minua. Jos minulla heräsi lisäkysymyksiä lääkärille, asiakaskoordinaattorit välittivät kaiken heti ja antoivat tietoa nopeasti.

Tunsin itseni hyvin luottavaiseksi ennen leikkausta. Uskalsin ilman minkäänlaista ahdistusta luottaa itseni mielestäni parhaan kirurgin käsiin. Myös jatko oli erittäin miellyttävä. Lääkäri tuli leikkauksen jälkeisenä päivänä, joka oli lauantai, katsomaan minua ja varmistamaan, että kaikki oli pysynyt yön aikana paikoillaan ja asianmukaisena. Odotin saavani jo kerran aiemmin toisella klinikalla leikatun rinnan kuntoon. Toivoin todella, että kaikki onnistuu ilman komplikaatioita ja suurempia vahinkoja.

Lopputulos oli loistava! Toipuminen oli kivutonta ja helppoa. Kaikki tarvittava tieto oli aina saatavilla, ja jälkitarkastukset toteutettiin tarpeen mukaan ja potilaan toiveet huomioon ottaen.

 

Rinnaoperatsioon

 

Leikkauksen jälkeen olen oppinut rakastamaan itseäni paljon enemmän. Rintaleikkaus lisää itseluottamustani huomattavasti ja saa minut tuntemaan itsesi naisellisemmaksi. Myös vaatevalikoimani on muuttunut jonkin verran. Voin käyttää pehmustamattomia rintaliivejä ja toppeja ilman rintaliivejä. Vapaus!

Sanotaan, että itseään on rakastettava sellaisena kuin olet. Ymmärrän sen, mutta se ei aina riitä eikä kaikki ole niin yksinkertaista. Ystävät tai kumppani eivät voi neuvoa sinua leikkauspäätöksen tekemisessä. Sinun on toimittava omien tunteidesi mukaan. Kehossasi asut vain sinä! Jos et ole tyytyväinen itseesi, se vaikuttaa lopulta kaikkeen ympärilläsi, ja sisäinen tyytymättömyys heijastuu jokaiseen elämän osa-alueeseen.

Jos minun pitäisi tehdä sama päätös uudelleen, tekisin sen ehdottomasti! Olen erittäin tyytyväinen koko Health Clinicin ja Siim Simmon työhön.

 

Rinnaoperatsioon Tallinn

 

VARAA AIKA KONSULTAATIOON