fbpx
lääkärin vastaanotto Tallinna

Muista, että plastiikkakirurgin konsultaatio on tärkeä askel tiedon hankkimisessa ja tietoisen päätöksen tekemisessä suunnitellusta toimenpiteestäsi. Älä pelkää esittää kysymyksiä ja varmista, että olet valmistautunut hyvin.

Selvitä tavoitteesi: Mieti, miksi haluat plastiikkakirurgia, ja aseta realistiset odotukset tuloksista. Tämä auttaa kirurgia ymmärtämään tavoitteesi paremmin.

Kerää tietoja tietystä menettelystä: Tutki huolellisesti haluamasi toimenpide, ymmärrä sen riskit, mahdolliset tulokset ja palautumisaika. Kysy kirurgilta selventäviä kysymyksiä.

Tutki kirurgin ja klinikan taustaa: Tutki klinikan verkkosivustoa. Etsi tietoa kirurgista, mukaan lukien hänen historiansa, kokemuksensa ja maineensa. Varmista, että hän on kokenut ja pätevä.

Valmistaudu kysymyksiin: Mieti kysymyksiä, jotka haluat esittää kirurgille, ja kirjoita ne muistiin. Kysy esimerkiksi tuloksista, toipumisajasta ja riskeistä.

Tuo lääketieteelliset tiedot: Jos sinulla on aiempia terveysongelmia tai leikkauksia, ota mukaan otteita, testi- ja analyysituloksia, jotka voivat olla tärkeitä toimenpiteesi arvioinnissa.

Harkitse vaihtoehtoja: Kysy kirurgiltasi mahdollisista vaihtoehdoista ongelmasi ratkaisemiseksi ja harkitse huolellisesti, onko tämä leikkaus sinulle paras vaihtoehto.

Kerro odotuksista: Selitä kirurgille selkeästi, mitä tuloksia odotat ja mikä lopputuloksen tulisi olla. Tämä auttaa varmistamaan, että kirurgi ja sinä olet samalla sivulla.

Valmistaudu tutkimukseen: Plastiikkakirurgi saattaa haluta arvioida ongelmasi visuaalisesti. Ole siis valmis pukeutumaan asianmukaisesti ja mukavasti, jotta se on helppo poistaa.

Merkintäohjeet: Kysy kirurgilta hänen suosituksensa konsultaation jälkeen, kuten milloin seuraava käynti pitäisi olla tai mitä valmisteluja ennen leikkausta tulisi tehdä ja mitä leikkauksen jälkeistä aikaa voitaisiin valmistautua.

 

VARAA AIKA KONSULTAATIOON