fbpx
Rintojen suurennus

Aleksandra pitkäaikainen haaveilu on toteutunut. Hän on aina ihaillut täydellisiä rintoja.

 

Miksi päätit leikkaukseen?

Olen aina ihaillut täydellisiä rintoja, joten totta kai itselleni halusin tällaiset, joita niitä ihan luonnosta ei ole periytynyt. Mulla on ollut painon vaihtelua elämänsä aikana joten rinnoista oli tullut erikokoiset. Halusin täydellisen lopputulokseen. Kyllä olen tyytyväinen, että päätyin leikkaukseen.

 

Oliko sinulla leikkauksia koskevia pelkoja, jotka eivät osoittautuneet todeksi?

Tietysti pelkäsin leikkausta, se on niin iso leikkaus, mutta uskoin ja toivoin olevani osaavissa käsissä. Mietitytti että miltä se implantaatti tuntu oikeasti itsellä mutta heti leikkaukseen jälkeen selvisi, että ei oikeastaan tuntu sun kropan sisällä. Ne olit mun ainoat pelkoni, ja ne osoittautuivat turhiksi.

 

Millaisen vaikutelman tohtori Siim Simmo jätti?

Siim Simmo jätti ensin kylmän vaikutelman, hän on aika pieni sanainen mutta tosi ammattimainen. Olen itse käynyt kolmessa eri paikkaa konsultaatiossa niin heti kun olin tavannut tohtori Siim Simmo tiesin, että haluan hänelle leikkaukseen. Eli hyvän vaikutelman jätti.

 

Mitkä olivat ensimmäiset fiilikset leikkauksen jälkeen?

Leikkaukseen jälkeen fiilikset ensimmäisenä kipu ja ilo siitä, että nyt se on vihdoin tehty. Oli iloinen fiilis, toki muutama päivä meni vähän vaikealta ei oikein tiennyt mitä ajatella mut sit siitä alkoi toipuminen, iloiset fiilikset.

Miten elämäsi on muuttunut leikkauksen jälkeen?

Elämä on muuttunut leikkaukseen jälkeen silleen, että on itsevarmempi olo ja totta kai pitkäaikainen haaveilu on toteutunut, iloinen mieli siitä ja kyllä parempi fiilis leikkaukseen jälkeen.

Miksi valitsit Health Clinicun?

Olin kuullut Health Clininicistä muutaman suosituksia tutuilta ja sitten yksi ystävä oli käynyt siellä leikkauksessa. Olen käynyt muutamassa eri paikassa konsultaatiossa täs vuosien varrella ja sit päätin mennä konsultaation Health Clinicille ja vakuuttivat kyllä minut ammattitaidollaan niin siitä päätyin valitsemaan lopulta Health Clinic.

Rintojen suurennus

Miten leikkauksesta toipuminen eteni?

Leikkauksesta toipuminen eteni oikeastaan paremmin kun uskalsin, ei mitään komplikaatioita.

 

Mitä sanoisit naisille, jotka tällä hetkellä harkitsevat rintaleikkausta, mutta eivät ole vielä ottaneet ensimmäistä askelta?

Sanoin leikkauksesta haaveileville, ottakaa ensimmäinen askel ja menkää konsultaatioon, se ei ole vielä päätös, tutkikaa ja miettikää niin kauan kuin tarvitset ja jos siltä tuntuu oikealta, menkää asiaan kanssa

Rintojen suurennus Rintojen suurennus

 

 

VARAA AIKA KONSULTAATIOON