fbpx

Noor ja kaunis Natalja oli kaalunud rinnasuurendust 7 aastat. Tema otsus ei tulnud kindlasti üleöö. Viimaks otsustas, et on aeg operatsioon ära teha ütleb nüüd, et ainuke asi mida kahetseb on see, et ei läinud varem rindu suurendama.  

 

Mis ajendas Sind otsustama plastilise operatsiooni kasuks?

Minu ebakindlus enda keha suhtes, täpsemalt rindade. Ma ei saa öelda, et mulle ei meeldinud mu keha enne operatsiooni, aga pärast operatsiooni tunnen end 100% paremini. Olin kaalunud 7 aastat operatsiooni ning lõpuks võtsin julguse kokku. Otsus ei tulnud üleöö, soovitan ka teistel võtta kindlasti pikem aeg mõtlemiseks, mitte kohe esimese mõtte peale noa alla joosta.

 

Miks valisid just Health Clinicu?

Minu mitu tuttavat olid varasemalt Health Clinicus käinud ning soovitasid. Ei ole sekunditki kahetsenud, et valisin Health Clinicu.

 

Kas sul oli varem kogemusi plastilise kirurgiaga, millised olid Sinu ootused?

Ma ei olnud eelnevalt oppe teinud ja seega kogemus puudus. Minu rinnaoperatsiooni läks igati ootuspäraselt ja nagu olin lootnud! Olen rohkem, kui rahul.

Ma jäin oma operatsiooniga väga rahule. Konsultatsioonist alates oli väga proffesionaalne suhtumine ning tundsin, et minu eest kantakse hoolt ning olen turvalistes kätes. Sain kõik vajaliku info kliinikust.

Väike närv  oli ka muidugi sees enne narkoosi, kuid õed ja kirurg rahustasid mind maha. Läheksin iga kell uuesti Dr Hukki noa alla. Tõesti väga meeldiv kogemus. Arvestades seda, kuidas ma kardan haiglaid ja narkoose, läks kõik üle ootuste hästi.

 

Natalja rinnasuurendusest: "Olen rohkem, kui rahul! Kõik hirmud, mis enne oppi olid, olid ilmaasjata." 1

Natalja juba haiglast oma kogemust jagamas

 

Kuidas on kulgenud sinu taastumisprotsess pärast operatsiooni?

Väga hästi. Pole millegi üle kurta. Alguses haavad veidi veritsesid, kui Health Clinicu personal rahustas mind taaskord maha ja minu üllatuseks paranesid haavad väga kiirelt ja ilusti. Hetkel mitu kuud hiljem on haavad väga ilusad, ei valuta. Lõige tehti väga ilus ja väike. Ainuke asi mida kahetsen on, et ei läinud varem rindu suurendama. Mu enesehinnang on tõusnud igapäevaselt. Kõik hirmud, mis enne oppi olid, olid ilmaasjata.

 

Milliseid nõuandeid jagaksid teistele, kes kaaluvad sarnast operatsiooni?

Ütleksin, et kui 7 aastat miskit tagakuklas on mõlkunud, siis on aeg ära teha. Kui sa tunned end enda kehas ebamugavalt mingilgi määral, siis ära karda muuta miskit, mis sind häirib. Oluline on, et oled turvalistes kätes nind proffesionaalide hoole all.

 

Natalja rinnasuurendusest: "Olen rohkem, kui rahul! Kõik hirmud, mis enne oppi olid, olid ilmaasjata." 2

Kaunis naine!